Tabakspeciaalzaak UNO

Adres:  Heuvelring 228, 5038 CL Tilburg | Telefoon: 013 203 4915

Onze merken

Bij UNO streven we ernaar om alleen de beste merken aan te bieden. Hieronder vind je een selectie van de hoogwaardige merken die je bij ons kunt vinden:

  • Boveda: Bekend om hun innovatieve twee-weg vochtregulatieoplossingen, Boveda’s producten zorgen ervoor dat jouw waardevolle items, zoals sigaren en cannabis, altijd onder de perfecte vochtigheidsomstandigheden worden bewaard. Dit beschermt de smaak en kwaliteit van je producten, of het nu gaat om sigaren, cannabis, of zelfs muziekinstrumenten.

  • Zippo: Synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid, Zippo staat bekend om hun iconische aanstekers die generaties lang meegaan. Deze aanstekers zijn niet alleen functioneel, maar ook een verzamelobject dankzij hun unieke ontwerpen en betrouwbare prestaties.

  • Colibri: Colibri biedt een breed scala aan luxe accessoires, van aanstekers tot sigarenknippers en pennen. Hun producten combineren stijl met functionaliteit, wat ze een favoriet maakt onder sigarenliefhebbers.

  • St. Dupont: Dit Franse merk staat bekend om zijn verfijnde vakmanschap en luxe accessoires. Van aanstekers tot schrijfwaren, St. Dupont’s producten zijn het toppunt van elegantie en perfectie.

  • Clipper: Clipper is geliefd vanwege hun betrouwbare en milieuvriendelijke aanstekers. Deze herbruikbare en navulbare aanstekers zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam, wat ze een populaire keuze maakt voor dagelijks gebruik.

  • Mascotte: Een vertrouwde naam in de wereld van rokersbenodigdheden, Mascotte biedt een scala aan producten zoals vloeipapier en filters. Ze staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, waardoor ze een essentiële toevoeging zijn voor elke roker.

 

Kom gewoon eens langs, we helpen je graag.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0