Tabakspeciaalzaak UNO

Adres:  Heuvelring 228, 5038 CL Tilburg | Telefoon: 013 203 4915

RETOURNEREN & GARANTIE

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via orders@unoroken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Uitzonderingen op retour

Hoewel wij proberen om zo coulant mogelijk te zijn in de retouren zijn er gevallen waarin wij ons het recht voorbehouden om een retour te weigeren. Dit geldt voor:
– Gebruiksartikelen waarvan de verpakking is geopend
– Producten die wij om hygiënische redenen niet terug kunnen nemen.
– Producten (inclusief verpakkingen) die duidelijke gebruikerssporen hebben of beschadigd zijn.
– Producten die incompleet retour worden gestuurd.

Procedure voor het retourneren van uw bestelling

  • Doe een kopie van uw aankoopbewijs in de doos.
  • Voeg een brief toe met uw motivering waarom u het product wilt retourneren.
  • Voeg uw contactgegevens toe zodat wij u kunnen bereiken per email en telefoon.
  • Verpak dit alles goed om beschadigingen onderweg te voorkomen.
  • Verzend uw product naar:

Tabakspeciaalzaak UNO
Afdeling retouren
Heuvelring 228
5038CL Tilburg

Ruilen en retourneren afhandeling 

Wij begrijpen dat u uw nieuwe product of geld zo snel mogelijk terug wilt. Daarom doen wij er alles aan het retour proces binnen 14 dagen (het streven is 5 werkdagen) te voltooien. Zodra wij uw product retour hebben ontvangen, controleren wij het product. U ontvangt dan altijd van ons een bericht. Als alles in orde is, storten wij het betaalde bedrag (inclusief de heen-verzendkosten van de webshop naar klant) terug op uw rekening of sturen we direct een vervangend product naar u op. Wij zullen u uiteraard terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel waarmee u uw bestelling heeft betaald.

Verzendkosten bij retour producten

Bij een goedgekeurd retour product vergoeden wij uw aankoop bedrag inclusief de verzendkosten. Wij vergoeden echter niet de kosten die u maakt bij het retour sturen van het product. 

Garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij een jaar garantie.(tenzij anders vermeld bij het product, tenzij het een product is wat aan slijtage onderhevig is en er redelijkerwijs geen lange levensduur van verwacht kan worden)  Indien u een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft besteld, kunt u altijd contact met ons opnemen. Valt uw product nog in de garantieperiode, dan doen we er alles aan om het probleem voor u op te lossen!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0